keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 2013 The 16th, 17th and 18th Christmas Doors "Lempiblogit"


Hei taas pitkästä aikaa! Ensiks kerron, että tää tauko näis postauksis johtu ainoastaan siitä et meil oli sen Seija-myrskyn johdosta netti katki paripäivää enkä oo päässy päivittelee...toisaalta ei mul oo kummemmin ollu postauksideoitakaan et niitä saa kertoa jos sellaisia omistaa! (:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tänään aattelin tähän laittaa teille vain yhden postauksen kolmelta päivältä...mutta koitin tähän nyt hetken kiireiltä käyttää aikaani...luvassa siis "lempiblogini"!

LEMPIBLOGIT



Eli ensimmäisenä yksi kivoimmista hevosblogeista. Tiia kirjottaa blogiinsa tosi ahkerasti ja mielenkiintoisia postauksia mikä tekee Voitto Kotiin -blogista rennon ja kiinnostavan luettavan. Kuvat ovat isoja ja hyvä laatuisia mikä on plussaa! On myös hauska seurata miten Tiia Voiton kanssa edistyy ja kehittyy kokoajan enemmän...



Nyt yhteen lifestyle blogiin nimeltä Aadaviola! Ihanat, värikkäät ja hyvälaatuiset kuvat toivat minut lukemaan tätä blogia! Kuvat ovat oikeasti tämän blogin ykkösjuttu, postaukset ovat sopivan pituisia, ei liian lyhyitä eikä pitkiä...aiheet ovat yleensä tosi kivoja myös. Myös yksi mielenkiintoinen juttu blogissa on Aadan asukokonaisuudet joita hän laittaa lähes joka postaukseen, niitä on aina kiva katsella!



Seuraavana taas yksi ihana lifestyle blogi, Days of My Way. Tästä blogista tekee ihanan se, että Iina kirjoittaa aina hyvin omaperäisiä ja pitkiä postauksia joissa on paljon hyviä mielipiteitä, ja jokaisessa postauksessa on paljon kivoja kuvia! Iinal on myös hyvin tehtyjä videoita tosi usein ja niit on kiva katella...


Susannan blogi on ehdottomasti lempihevosblogini. Se on juuri sellainen jota haluan lukea! Laadukkaita hevoskuvia joissa hieno hevonen, tekstit kirjoitettu luontevasti ja usein ihan tavallisista aiheista. Nämä perusasiat ovat ehkä ne kriteerit jotka määräävät mitä tykkään lukea...mutta siis Puoliverinen Prinssi on mielestäni erittäin laadukas blogi jossa on aina joka postauksessa ripaus jotain positiivista!

------------------------------------------------------------------------------------
<3:llä Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti